Kelly info

30. července 2007 v 10:20 | Annet |  Kelly info
Profese Zpěvačka Datum narození: 24.04.1982 Místo narození: Burleson, Texas, USA Znamení:Býk Kelly Clarkson je krásná, mladá vítězka soutěže American Idol (americké verze populární pěvecké soutěže Pop Idol), která ihned po svém vítězství doslova "pobláznila" celou Ameriku. Její debutové album nese název "Thankful" a prvním singlem se stala píseň "Miss Independent", kterou pro Kelly napsala Christina Aguilera.

Poslední čtvrtletí roku 2003 navíc Kelly věnuje své intenzivní propagaci v Evropě. Signály jsou jasné - zrodila se nová hvězda! Filmografie:
2003Láska mezi superstar (From Justin to Kelly) ...Kelly
2002Issues 101 ...Crystal
Diskografie:
2006Maximum Kelly Clarkson
2006Because of You [Single Version 1]
2006Because of You [Single Version 2]
2006Walk Away [Single]
2005Behind These Hazel Eyes [Single Version 1]
2005Behind These Hazel Eyes [Single Version 2]
2005Since U Been Gone [Single Version 1]
2005Since U Been Gone [Single Version 2]
2004Breakaway
2003Low [Single]
2003Thankful
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama